Subscribe:

Ads 468x60px

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Χρησιμοποιείστε σωστά τη μάσκαρά σας!!!



Η μάσκαρα αποτελεί σημντικό, αν όχι το σημαντικότερο σημείο του μακιγιαζ μιας γυναίκας. Τονίζει εξαιρετικά τα μάτια και το πιο βασικό τονίζει το βλέμμα μας. 

Με τη σωστή χρήση της μάσκαρας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σαγηνευτικό βλέμμα που θα καθηλώσει και θα γοητεύσει τους πάντες.

Για σας όμως που δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σωστά και το αποτέλεσμα της εφαρμογής της σας "αδικεί", σας δίνουμε κάποιες συμβουλές που θα σας φανούν εξαιρετικά πολύτιμες!!!

Πως να βάλετε τη μάσκαρά σας.
Κινήστε το βουρτσάκι της μάσκαρα από τα αριστερά προς τα δεξιά στην βάση των βλεφαρίδων. Αυτό που κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται μακριές είναι η τοποθέτηση της μάσκαρα στην βάση και όχι στις άκρες των βλεφαρίδων.
Τραβήξτε το βουρτσάκι προς τα επάνω και ανάμεσα από τις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα το κουνάτε.
Κλείστε το μάτι σας και τοποθετήστε το βουρτσάκι στην βάση από την επάνω πλευρά των βλεφαρίδων και τραβήξτε κατα μήκος για να αφαιρεθούν τα όποια υπολείματα.

Βουρτσάκι μάσκαρας 
Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε το βουρτσάκι μετά από κάθε χρήση. Αφού τελειώσετε με την χρήση της μάσκαρα, βουτήξτε το βουρτσάκι σε υγρό καθαρισμού ματιών (eye make up remover), κατόπιν σαπουνίστε και σκουπίστε το βουρτσάκι. 
Προτιμήστε λεπτά και κοντά βουρτσάκια, γιατί τα λεπτά βουρτσάκια σας βοηθούν να δουλεύετε καλύτερα την γωνία του ματιού ενώ τα κοντά μπορείτε να τα κοντρολάρετε καλύτερα.

Tips.
1. Ανοιγοκλείστε τα βλέφαρα πάνω στο βουρτσάκι για να δώσετε στις άκρες ένα επιπλέον πέρασμα.
2. Πουδράρετε κάτω από το μάτι πρίν βάλετε την μάσκαρα.
3. Χρησιμοποιείστε το ειδικό ψαλίδι βλεφαρίδων. Οι γυριστές βλεφαρίδες δίνουν την αίσθηση ότι τα μάτια σας είναι μεγαλύτερα και φωτεινότερα.